Walkers chips - Salt & Vinegar - 6 Pack

Walkers chips - Salt & Vinegar - 6 Pack

Met een zak Walkers Salt & Vinegar maak je de hele familie blij. Deze smaak wordt door velen gezien als de lekkerste in zijn soort. Walkers chips zijn gemakt van 100% authentieke Britse aardappelen. Proef de authentieke Britse smaak nu met je eigen zak Walkers chips. Aardappelen groeien goed door in nattige weersomstandigheden, waar het Britse klimaat bekend voor staat. Hierdoor zijn deze chips gemaakt van de beste aardappelen ter wereld. Een snelle snack tussendoor, of iets lekker voor bij de lunch, Walkers chips zijn lastig te weerstaan. Deze chips zijn heel populair in landen als de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Nederland en meer. Koop nu jouw eigen zak Walkers chips bij Finnleys!

Kortom, wil jij genieten van de lekkerste chips in zijn soort tegen een lage prijs? Koop dan direct jouw eigen zak Walkers chips bij Finnleys.nl!


Geschiedenis

Walkers is een Briste producent van snacks die vooral opereert in landen als het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Walkers staan bekend om hun chips en andere snacks. Het bedrijf is zo groot dat het maarliefst 56 % van de gehele chipsmarkt bezit. Walkers onstond in 1948 in Leicester en is opgericht door Henry Walker. In 1989 is het bedrijf opgericht door Lay's.

Voedingswaarden (per 100 gram)
Calorieën1.62 g
Eiwitten5.9 g
Koolhydraten2166 kJ (519 kcal)
Suikers1.0 g
Vetten52.6 g
Verzadigde vetten30.8 g
Zout2.5 g

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Walkers chips - Salt & Vinegar - 6 Pack

  • : 12223
  • Merk: Walkers
  • Model: 17807
  • Beschikbaarheid: 99
974 Product(s) Sold
  • €2,99
  • Excl. BTW: €2,74